HELLO YOU!

Housevitamin is opgericht door ons, Thomas en Mischa. We zijn gek op het creëren van interieur must haves! Het is niet zomaar een label: het draait allemaal om zwart-wit wonen, met een gouden sparkle en ontwerpen die origineel en soms een tikkeltje edgy zijn.
We zijn het label gestart, omdat we trendy interieur voor iedereen bereikbaar en betaalbaar wilden maken. Design was vroeger erg duur en niet altijd gemakkelijk te stylen.
Housevitamin heeft dat veranderd en heeft iedereen laten zien dat hip design betaalbaar, leuk en heel makkelijk te mix & matchen is.


Elk item is ontworpen met passie en creativiteit en hebben hun eigen verhaal en identiteit. Meestal zijn ze ontwikkeld vanuit een persoonlijke behoefte. Je leest er alles over in de productbeschrijvingen.
Wanneer je onze artikelen koopt, kun jij de Housevitamin-Story lezen: deze verhalen maken mensen altijd aan het lachen, dus verwijder de tags alsjeblieft niet te vroeg. Als persoon houden we ervan om soms provocerend te zijn.
Dit vind je ook terug in onze collectie en quotes: ‘just because we can’ en omdat het het leven minder serieus en leuker maakt.
Jullie verdienen allemaal woonaccessoires die je huis mooi, trendy en leuk maken!


Liefs, Thomas & Mischa 

 

Thomas en Mischa

 

MEET THE HOUSEVITAMIN FAMILY

Our dream can only become true, thanks to the best people who surround us. 

 
 
We hebben ook het geluk dat er het hele jaar door studenten bij ons stage lopen. Ze laten allemaal een sparkle achter bij ons team.

Samen met fantastische zakenpartners hebben we Housevitamin Brandshops gecreëerd: Housevitamin houten huizen of een toffe speciale plek in een winkel waar consumenten terecht kunnen voor een groot deel van onze collectie.
Je vindt onze branshops hier.

Last but not least hebben we de beste vrienden en familie die altijd met ons meedenken en kritische klankborden zijn als er nieuwe ideeën en producten opduiken.

Voel je welkom bij Housevitamin!