Hoe dek je een stijlvolle tafel?

MULTIFUNCTIONELE ACCESSOIRES

| BY STEPHANIE DEKKER

Hoe combineren wij ons servies? Mixen en matchen! Dat is ons motto en kan natuurlijk ook met het servies. Je kunt het op veel verschillende manieren combineren en uiteindelijk een heel eigen beeld creëren. Verder gaan we toelichten hoe je de perfecte feest tafel maakt. Én niet te vergeten gebruik je creativiteit, wij geven je alvast een beetje inspiratie!

Het servies(ondertussen uitverkocht bij Housevitamin maar nog volop te krijgen in de winkels) is er dus in twee patronen: het stippen patroon en het luipaarden patroon. De servies lijn is ontstaan omdat Mischa het simpelweg miste. Er waren bijvoorbeeld wel borden met een mooi goud randje, maar dan was het eigenlijk altijd wel een beetje tuttig. Mischa wilde een goud randje, maar dan wel met een stoer patroon.

HOE MAAK JE DE PERFECTE FEESTTAFEL?

1. Gebruik je creativiteit en zet eens wat bloemen in een karaf!

2.  Wil jij nou echt niet naast die ene vervelende tante zitten? Maak naam kaartjes en kies zelf naast wie je zit :). Functioneel maar zo je geef je ook een knipoog aan je tafel!

3. Zorg voor lekker veel groen tussen je tafel en zorg voor warmte en gezelligheid door middel van kaarslicht.

Voor nog meer inspiratie kijk dan onze IGTV: How to style tableware! In deze video laten we je zien dat je ons servies op verschillende manieren kan combineren.