Blog

 1. You Matter

  You Matter

  Voor het geval jij het nog niet wist: You Matter.

  Wij hebben allemaal wel eens dit gevoel en anders wel die lieve vriend, vriendin, familielid of collega die er door heen zit. Omdat iedereen liefde en aandacht verdient, hebben wij samen met Return 2 Sender de You Matter Box gecreëerd.

  Lees hier onze boodschap in de blog, enjoy!

  Share post:
 2. Housevitamin op TV

  Housevitamin op TV

  Housevitamin is steeds vaker te zien op de Nederlandse televisie. Als team spotten wij steeds vaker veel van onze items in series zoals 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en verschillende programma's zoals 'Eigen Huis en Tuin’ en ‘VT Wonen Weer verliefd op je huis'.

  Elke keer als iemand het op tv spot, deelt ons team dit met elkaar op de Housevitamin team WhatsApp-groep. Het maakt ons allemaal zo trots! In deze blog laten wij een aantal mooie stylings zien.

  Share post:
 3. Toffe hoekjes

  Toffe hoekjes

  Ik kan zo blij worden van leuke hoekjes. Van elk hoekje kun je een stilleven maken. In deze blog laten wij jou zien hoe wij in onze fotoshoots toffe hoekjes met de Housevitamin producten maken. Met een paar dingen creëer je al een prachtig en stylish stilleven!

  Share post:
 4. 10 Interieur Styling tips voor Thuiswerken - by Housevitamin

  10 Interieur Styling tips voor Thuiswerken - by Housevitamin

  Wanneer je noodgedwongen thuis moet werken, heeft jouw interieur wat aanpassingen nodig. In deze blog geven wij je 10 makkelijke styling tips hoe je jouw interieur thuiswerk klaar kunt maken. Have fun!

  Share post:
 5. Hoe dek je een stijlvolle tafel?

  Hoe dek je een stijlvolle tafel?

  In deze blog vertelt stagiaire Stefanie over het nieuwe Housevitamin servies en geeeft zij styling ideeën. 

  Stefanie: "Hoe combineren wij ons servies? Mixen en matchen! Dat is ons motto en kan natuurlijk ook met het servies. "

  Share post:
 6. @Budgethome Collection

  @Budgethome Collection

  "Ohhhh jongens. Dit is toch niet normaal? Ik ben zooo blij! Ik heb het maanden voor jullie verborgen moeten houden, maar nu mag ik het gewoon vertellen: IK HEB EEN EIGEN COLLECTIE!"

  Aldus Desiree (@Budgethome) over de samenwerking tussen @budgethome en Housevitamin. 

  Share post:
 7. Goud in het interieur

  Goud in het interieur

  Ana Waterman onze stagiare vertelt in deze nieuwe blog over 'Goud in het interieur'." Goud kan een speciaal effect geven, zonder dat je een kitscherige look creëert. "

  Ana vertelt meer over het toevoegen van goud aan het interieur, en met welke kleuren goud goed te combineren is. Lees snel verder en zoals Ana zegt: 'Give your home a touch of gold!'

  Share post:
 8. Multifunctionele accessoires

  Multifunctionele accessoires

  'Multifunctionele Accessoires' is de titel van de nieuwe blog van stagiaire Ana Waterman.

  Hierin vertelt Ana over de praktische kant van de Housevitamin items. Alles moet praktisch zijn en zo min mogelijk ruimte innemen, herken je jezelf daarin? "Ik in ieder geval wel!"

  Klik verder en lees meer over de dilemma's van Ana (en nog velen meer waarschijnlijk).

  Share post:
 9. What's New

  What's New

  In deze blog van Stagiare Lisanne lees je alles over de nieuwe collectie kaarten van Housevitamin, ontworpen door Lisanne.

  "Vooral veel nieuwe motieven en inspirerende teksten. In deze blog zie je een voorproefje van een aantal nieuwe prints die ik heb mogen ontwerpen voor Housevitamin."

  Kijk snel verder en ontdek de nieuwste prints van Lisanne.

  Share post: