"WE DON'T DO COLLECTIONS, WE DO BESTSELLERS"

 

Housevitamin - Balloondog Housevitamin - Jewelleryholder Housevitamin - Mirrors

 

WELKOM BIJ HOUSEVITAMIN!

CONSUMENT

Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op onze website, om onze nieuwste items te bekijken en om inspiratie op te doen. Bekijk onze collectie en handige inspiratiepagina's. Helaas is dit niet de plek om te kopen voor jou. We laten onze retailklanten rechtstreeks aan jou verkopen. Kijk hier voor wie ons label verkoopt, waar je onze interieurspullen kunt kopen. 

Scroll rond, laat je insprireen, geniet en voel je thuis!

 

DIRECT INKOPEN BIJ HOUSEVITAMIN

Als groothandel verkoopt Housevitamin alleen aan business to business klanten en niet aan consumenten. Bestellen is makkelijk en kan op onderstaande manieren.
Kies een manier die bij je past. Kom je er niet uit? Bel of mail ons gerust, wij denken graag met je mee!

+31 (0)229 507 927
sales@housevitamin.com

In onze webshop

Het is heel simpel, maak een account aan plaats je bestelling. Je kan Hier een account aanmaken. Nadat je account is goedgekeurd, heb je toegang tot onze webshop and kun je direct een bestelling plaatsen. Alles in onze B2B webshop is op voorraad en wordt na betaling meteen verwerkt. 

Via de E-mail

Via een mailtje naar sales@housevitamin.com kun je de productlijst aanvragen. Na het selecteren van de gewenste artikelen, kun je de aantallen met itemnummers mailen naar sales@housevitamin.com. Wij regelen de rest en sturen jou de orderbevestiging.

Voorwaarden

Nederland

Ons minium orderbedrag is €350,- (excl. BTW) + €35,- verzendkosten. Orders boven de €500,- (excl. BTW) worden franco geleverd. Zit jou winkel op een van de Wadden eilanden? Geef een adres op het vasteland op als als u afleveradres.

Europa

Ons minium order bedrad for buitenlandse orders is €500,- (excl. BTW) Gratis verzending is afhankelijk van het betreffende land, voor meer informatie stuur een mailtje naar: sales@housevitamin.com

Levertijd

Zodra jou order klaar ligt wordt deze naar jou verstuurd. Wij zullen het je van te voren laten weten en streven ernaar jou order te versturen binnen 4 werkdagen. 

 

INKOPEN VIA CASH & CARRY

Liever onze items per stuk inkopen? Bezoek dan onze stands in één van de onderstaande Cash&Carry Centra:

Tica
Randweg 155
1422 ND Uithoorn

Trends & Trade
Floralaan 31
5928 RD Venlo

Faire Online Inkoopcentrum

Orderchamp Online Inkoopcentrum

Registreer je gratis en ontvang nu €100 shoptegoed

 

INKOPEN VIA EEN AFSPRAAK OP LOCATIE OF SHOWROOM

Vind jij het fijn om een selectie van de producten in het echt te bekijken en samen te sparren? Maak dan een afspraak met Sanne, onze ´Queen on the Road', dan komt een van hen bij jou langs of nodigen zij jou uit bij ons 'thuis' in Alkmaar.

Sanne
06 82054531
sanne@housevitamin.com